Sådan fjernes titler fra "Keep Watching" -listen på Netflix

Vi kan diskutere, om Netflix-serier og film De er bedre eller dårligere end Prime Video eller HBO, men der er ingen tvivl om, at de har materiale i enorme mængder. At have så meget indhold betyder, at vi hele tiden prøver nye serier eller ser på mange film, som vi derefter fjerner efter 5 minutter. Ulempen ved dette er, at når vi først er begyndt at se dem, fortsætter Netflix med at vise os insisterende på listen "Fortsæt med at se" fra platformens hovedside. Er der en måde at fjerne dem derfra?

Sådan fjernes en titel fra listen "Keep Watching" på Netflix

Heldigvis har Netflix netop implementeret en ny funktion, der giver os mulighed for at fjerne alt det indhold, som vi ikke planlægger at fortsætte med at se. Desværre er dette et kendetegn, der indtil videre er den kun tilgængelig på Android, selvom det forventes, at det i en ikke alt for fjern fremtid også vil nå iOS-enheder. Tålmodighed, iphonite venner!

Android

Følg disse trin for at fjerne en serie eller film fra listen "Fortsæt med at se" i Netflix-appen til Android:

  • Åbn Netflix-appen på din Android-enhed.
  • Rul i navigationspanelet, indtil du er på listen over “Hold øje med ...”.
  • Find den serie eller film, du vil fjerne fra listen, og klik på knappen med 3 lodrette prikker, som du vil se lige under billedet.
  • Vælg indstillingen "Slet fra række”Bekræft sletningen ved at klikke på“ OK ”.

For at udvikle denne tutorial har vi også forsøgt at reproducere den samme proces på et Android TV, selvom det ser ud til, at det indtil videre ikke er tilgængeligt endnu. Derfor, hvis vi har en tv-boks eller et smart tv, bliver vi nødt til at vente på en næste opdatering af appen. Det, eller prøv den anden metode nedenfor.

Du kan være interesseret: 200 hemmelige koder for at se alle de skjulte Netflix-serier og film

Browser (Netflix.com)

Som vi siger, er dette en funktion, der indtil videre kun er tilgængelig på Android. Imidlertid der er også et andet lille trick som vi kan bruge til at fjerne indhold fra listen "Fortsæt med at se". For at gøre dette skal vi bruge en pc eller bærbar computer og åbne en internetbrowser.

  • Gå ind i Netflix.com fra din headerbrowser (Chrome, Firefox, Opera osv.).
  • Log ind med din brugerkonto.
  • Hold musen over dit profilikon (placeret i øverste højre hjørne af skærmen) og klik på "Konto”.
  • Rul ned til sektionen "Profil og forældrekontrol”Og vælg den brugerprofil, som du vil foretage ændringerne på.
  • Klik på "Visning af aktivitet”.
  • Her vil du se en liste over alt det indhold, du har set for nylig. Klik på ikonet "/" at du vil se ved siden af ​​hver titel for at skjule den. Dette får det til at forsvinde fra både visningshistorikken og "Bliv ved med at se”.

Husk naturligvis, at sletningen i dette tilfælde ikke er øjeblikkelig, og titlen kan tage op til 24 timer at forsvinde helt fra Netflix-forslagslisten.

Anbefalet indlæg: Top 10 Netflix-alternativer

Har du Telegram installeret? Modtag det bedste indlæg for hver dag den vores kanal. Eller hvis du foretrækker det, kan du finde ud af alt fra vores Facebook-side.