Sådan slettes en Facebook-konto permanent i 2018

Træt af din Facebook-profil og vil slette den? Ikke alle bruger Facebook, uanset hvor meget en profil blev oprettet på sin tid og tog det endda med en smule. Sociale netværk er ikke for alle naboers barn, og hvis vi ikke bruger det, er det sommetider bedst at afmelde vores side. Derfor vil vi i dagens tutorial se, hvordan du sletter en Facebook-konto permanent og for evigt.

indtil videre Mark Zuckerbergs firma ikke at han gjorde det nøjagtigt let for os på tidspunktet for afmelding af vores profil. Facebook vil på enhver mulig måde forsøge at forhindre, at det sker. Men hvis vi allerede har det klart og besluttet, lad os komme ned på arbejde!

Forskelle mellem deaktivering og sletning af en konto på Facebook

Før start det er vigtigt at skelne mellem deaktivering og sletning af en konto Fra Facebook. Når vi deaktiverer en Facebook-konto:

  • Det er en midlertidig foranstaltning: vi kan genaktivere det, når vi vil.
  • Folk kan ikke se vores biografi, og vi vises heller ikke i søgeresultaterne.
  • Visse oplysninger kan stadig være synlige (såsom de meddelelser, vi sender).

På den anden side, hvis det, vi ønsker, er at fjerne det fuldstændigt med alle de oplysninger, fotos og videoer, vi har offentliggjort, så bliver tingene lidt komplicerede. Nå, det var før, for med den nye databeskyttelseslov ser det ud til, at Facebook har sat batterierne, og nu er tingene meget enklere.

Lidt længere nede vil jeg også give dig en lille sikker opførsel. Et direkte link, hvorfra man kan anmode om annullering og fuldstændig sletning. Men lad os gå efter dele ...

Når vi sletter en Facebook-konto:

  • Når den er fjernet vi vil aldrig være i stand til at genvinde adgangen. Det er en endelig og irreversibel foranstaltning.
  • Facebook tager 14 dage at behandle den endelige anmodning om afmelding.
  • Facebook kan tage op til 90 dage at fjerne al vores information fra sin database.
  • Virksomheden advarer om, at nogle data eller oplysninger kan opbevares i dets databaser, men uden vores personlige data.
  • Der er oplysninger, der fortsat vil være til stede, såsom meddelelser sendt til andre brugere.

Nu hvor vi har alt lidt mere defineret, lad os komme ind i sagen.

Sådan slettes en Facebook-konto for evigt

Hvis vi allerede er besluttet, og vi vil slette vores Facebook-konto permanent, er den første ting at gøre at finde denne mulighed på det sociale netværk. Så du bliver ikke skør, her er en lille trin-for-trin guide:

  • Klik på rullemenuen, der vises øverst til højre på enhver Facebook-side.
  • Vi klikker på "Indstilling”.

  • Vi klikker på "Dine Facebook-oplysninger”I venstre kolonne.
  • Klik på "Slet din konto og dine oplysninger”.
  • Endelig bekræfter vi sletningsanmodningen ved at klikke på "Slet min konto”.

Bemærk: Før vi fortsætter med sletningen, giver Facebook os muligheden for at downloade en sikkerhedskopi med alle de data, som vi har akkumuleret over tid. Praktisk såvel som anbefalet.

Efter 14 dage begynder processen med endelig sletning af vores konto. I løbet af denne tid kontoen forbliver deaktiveret og vi får lov til at annullere sletningen.

For at annullere den endelige sletning skal vi kun logge ind igen, og i meddelelsen, der vises, skal du klikke på "Annuller sletning”.

Sådan slettes en Facebook-konto fra mobilen

Hvis vi bruger en mobiltelefon, hvad enten det er Android, iOS eller Windows Phone, er den nemmeste måde at permanent annullere vores Facebook-profil på følgende måde:

  • Fra browseren får vi adgang til følgende direkte link: //www.facebook.com/help/delete_account
  • Klik bare på "Slet min konto”At anmode om en definitiv sletning af vores Facebook-konto.

Vi kan også bruge dette link til at slette kontoen fra en pc eller stationær computer.

Sådan deaktiveres din Facebook-profil

Det er muligt, at vi ikke er helt klare med at afmelde vores Facebook-profil. Vi har mange fotos, videoer, minder, og det kan trods alt ikke være andet end en hottie i øjeblikket. Måske senere vil vi fortryde det, og så er der ingen vej tilbage.

I disse tilfælde kan vi begrænse os til at deaktivere vores Facebook-konto ved at følge følgende trin:

  • Vi klikker på rullemenuen øverst til højre på enhver Facebook-side.
  • Klik på "Indstilling”.
  • Klik på "i venstre kolonnegenerel", og vi skal"Administrer konto”.
  • Her vælger vi "Deaktiver konto”Og vi følger bekræftelsestrinene.

Husk, hvis vi deaktiverer Facebook-kontoen, men vi har Messenger, sidstnævnte vil fortsætte med at arbejde. Det betyder, at vi stadig kan chatte i Messenger, at vores profilbillede fortsat vises i messaging-applikationen, og at andre brugere også kan søge efter os i Messenger.

Sådan deaktiveres Messenger

Derfor, hvis vi hidtil også brugte Messenger, er det bedst at deaktivere det alligevel:

  • Vi åbner Messenger.
  • Vi klikker på vores profilbillede i øverste venstre hjørne, "Fortrolighed og betingelser -> Deaktiver Messenger ”.
  • Vi skriver vores adgangskode og klikker på "Blive ved”.
  • For at afslutte berørte vi “Deaktiver”.

Nu hvor vi har deaktiveret kontoen, hvis vi en dag vil gendanne den, skal vi kun logge ind med vores sædvanlige brugernavn og adgangskode.

Har du Telegram installeret? Modtag det bedste indlæg for hver dag den vores kanal. Eller hvis du foretrækker det, kan du finde ud af alt fra vores Facebook-side.