Google Fotos er stoppet med at tage sikkerhedskopier af mange af dine fotos

Google Fotos er et af de bedste værktøjer til at gemme sikkerhedskopier af alle de fotos, vi tager og modtager på vores mobil. Indtil nu, da applikationen opdagede en ny mappe med billeder og videoer, spurgte den os, om vi ville lave en sikkerhedskopi, hvilket er fantastisk til at sikre enhver form for multimedieindhold.

Kvaliteten af ​​disse sikkerhedskopier er betinget af vores enhed (husk at hvis du f.eks. Har en Pixel 3, har du ubegrænset lagerplads indtil 2022) eller den konfiguration, som vi har besluttet at anvende, men hvis vi vil stoppe med at lave kopier, bliver nødt til at deaktivere denne funktion manuelt. Men selvom de fotos og videoer, som vi tager med mobilkameraet de fortsætter med at uploade til skyen som sædvanlig, efter at den nye opdatering af Google Fotos har ændret sig "lidt".

Hvis indtil nu alle disse sikkerhedskopier blev foretaget som standard, sikkerhedskopier i tredjepartsapps er deaktiveret. Således er ethvert billede eller video modtaget af WhatsApp, Instagram-fotos, billedredaktører osv. er utilgængeligt for Google Fotos fra nu af. En ny regel, der gør, at selv applikationer, der er udviklet af Google selv, såsom appen "Beskeder", ser begrænsninger, når de foretager deres tilsvarende sikkerhedskopier.

Hvorfor er sikkerhedskopier af Google Fotos blevet begrænset?

Ifølge Google er det mål, de agter at nå med denne begrænsning lindre datatrafik på internettet, der er overbelastet på grund af COVID-19-krisen. Dette er ikke noget nyt, og vi har allerede set lignende bevægelser på platforme som Netflix eller YouTube, som reducerede streamingkvaliteten i Europa i de hårdeste øjeblikke af pandemien - og i nogle lande som Spanien er de stadig i stand.

Derfor, selvom vi har bedt Google Fotos om at tage sikkerhedskopier af visse applikationer, bliver disse kopier muligvis ikke længere lavet på dette tidspunkt. Heldigvis kan vi stadig ændre indstillingerne for fotos, så de fortsætter, selvom vi skal aktivere det manuelt. Dernæst forklarer vi, hvordan man gør det.

Sådan konfigureres Google Fotos til sikkerhedskopiering af alle vores apps

Sidste uge opdaterede Google Photos-applikationen ved at tilføje et nyt ikon og funktioner. Hvis vi allerede har opdateret applikationen, er dette de trin, vi skal følge:

  • Åbn Google Fotos-appen.
  • Klik på "i den nederste menubibliotek”.
  • I det øverste område af skærmen skal du klikke på “Hjælpeprogrammer”.
  • Nederst i menuen Hjælpeprogrammer skal du vælge “Enhedsmappekopi”.

  • Her kan du se de forskellige mapper på din enhed, der indeholder billeder. Hvis nogen af ​​disse mapper har ikonet for en overstreget sky, det betyder, at Fotos ikke sikkerhedskopierer den mappe.
  • For at tage sikkerhedskopier igen skal du klikke på mappen og aktivere fanen "Opret sikkerhedskopi og synkronisering”Hvilket vil du se lige øverst på skærmen. Gentag den samme proces med alle de mapper, du vil uploade til skyen.

Google Fotos vil automatisk synkronisere alle videoer og fotos og gemme en sikkerhedskopi som normalt indtil nu.

Hvis vi stadig har den gamle version af Google Fotos, er trinene, der skal følges, meget ens:

  • Åbn Google Fotos-appen, og få vist menuen til venstre.
  • Gå til "Indstillinger", og vælg "Sikkerhedskopiering og synkronisering".
  • Klik på "Backup af enhedsmapper" i menuen.
  • Brug fanerne til højre for at aktivere sikkerhedskopier af enhver mappe, du vil gemme i Google Fotos.

På denne måde sikrer vi, at alle vigtige fotos er sikkerhedskopieret i skyen. Løst!

Har du Telegram installeret? Modtag det bedste indlæg for hver dag den vores kanal. Eller hvis du foretrækker det, kan du finde ud af alt fra vores Facebook-side.