Sådan skjules fotos og billeder i Google Fotos - The Happy Android

Google Fotos er en fremragende applikation til at gemme sikkerhedskopier i skyen af ​​de fotos, vi tager med vores mobil. I mange smartphones, især hvis vi har en ren version af Android, er det et værktøj, der allerede er installeret som standard i stedet for den klassiske Gallery-app.

Du kan være interesseret: Sådan overføres Facebook-fotos til Google Fotos

Det gode - og det dårlige, det afhænger af, hvordan du ser på det - som Google Fotos har, er at det gemmer ethvert billede, som vi har gemt på mobilen uden nogen form for ordre eller kontrol. Dette betyder, at medmindre vi beslutter ikke at synkronisere en bestemt mappe, bliver Google Fotos-appen sandsynligvis en katastrofeskuffe, hvor fotografier og billeder af alle slags vises.

Sådan skjules følsomme eller kompromitterede billeder i Google Fotos

Til praktiske formål har Google Fotos ingen funktion til at "skjule" eller skjule billeder. Der kan være fotografier, som vi af en eller anden grund ikke ønsker at blive vist sammen med resten af ​​billederne, og det er i disse tilfælde, at vi kan drage fordel af en funktion kaldet "Arkiv".

Når du arkiverer et foto dette forsvinder fra det globale billedgalleri, der uploades til applikationen, adskiller sig fra resten af ​​billederne, hvilket i sidste ende er det, der interesserer os. Hvordan omsætter vi det i praksis?

  • Først laver vi et langt tryk på det eller de billeder, vi vil skjule.
  • Når alle fotos er valgt, viser vi den øverste menu (3 lodrette punkter, placeret øverst til højre på skærmen) og klikker på "fil”.
  • Alle de valgte fotos sendes automatisk til arkivet og vises ikke længere sammen med resten af ​​billederne.

Det er værd at nævne, at arkiveringsfunktionen ikke "sletter" eller "forsvinder" billederne, som om de var i en parallel dimension. De arkiverede fotos vises ikke på hovedskærmen i Google Fotos, selvom de stadig vises, når vi foretager en søgning eller navigerer inden for fanen "Album”.

Sådan får du adgang til og administrerer arkiverede fotos i Google Fotos

I det øjeblik, vi vil se de billeder, vi har arkiveret, kan vi gøre det ved at vise menuen til venstre og vælge indstillingen "Fil”. Her vises alle de fotos, som vi har skjult på denne måde.

Hvis vi på et givet tidspunkt ønsker, at et foto skal være synligt igen sammen med resten af ​​billederne, er det nok at vælge billedet ved at trykke længe. Derefter viser vi indstillingsmenuen (3 lodrette prikker, øverst til højre på skærmen) og markerer "Fjern arkivering”.

Denne handling gendanner det valgte billede ved at flytte det tilbage til hovedgalleriet, hvor resten af ​​de fotos, der er uploadet til Google Fotos, er placeret.

Anbefalet indlæg: Sådan skjules fotos, videoer og apps på Android

Har du Telegram installeret? Modtag det bedste indlæg for hver dag den vores kanal. Eller hvis du foretrækker det, kan du finde ud af alt fra vores Facebook-side.